ulrichs vaske middel - fra kreakryger blog


Ulrich Natürlich 


Da vi droppede det parfumerede vaskemiddel og skylle middel skulle vi jo finde noget andet. Vi prøvede en del forskellige som neutral, änglemark og diverse privat labels. Men vi syntes ikke rigtigt nogen af dem fungerede. Enten skummede de for meget eller også lugtede det ikke rent. Manden savnede samtidigt lidt duft.


Da vi gik over på stofbleer fandt vi ud af at der var forskellige super miljø venlige  produkter. Bla. Ulrich og endnu bedre sæbenødder. Sæbenødderne bliver jeg nok aldrig venner med til de mere bakterier fyldte vaske men bruger dem gerne til uld.

 Så besluttede vi os for at prøve Ulrichs og købte en lavendel duft man kan fylde i maskinen.  
Nu har vi vasket med det i et par måneder og det fungerer rigtigt fint tøjet er rent og maskinen skummer ikke over. Som vi havde problemer med ved nogle af de andre vaskemidler. Lavendel duften er tydeligst når tøjet er vådt når der er tørt dufter man det næsten ikke. Og er ekstra plus er at vi ikke stripper stofbleer så tit længere.
Selve produktet er ret drøj i brug. Vi købte 5 liter den 12 oktober og har stadigt en kvart dunk tilbage.  På koogko.dk skriver hun at prisen pr. Vask er ca. 1.5 kr.
Man kan købe Ulrichs både hos Koogko.dk og på naturebaby.dk ud over alm vask har de en masse andre produkter som galleblæresæbe og finvask.

Kommentarer