Hvad gør mand med nr. 2 i en stofble

Hvordan gør man med nr. 2 i en stofble??

Gæste blogindlæg fra www.lillekry.dk

Bliver du lidt skræmt af det der med nr. 2, lort, puha, adder eller hvad man kalder det i en stofble - som skal i vaskemaskinen. Så læs med her. Der er nemlig forskellige muligheder for at undgå lort i bleen eller i hvertfald minimere mængden af lort i den der stofble 

Forskellige typer lort.

Ammebæ
Ammebæ i en stofble er ikke noget problem baby får kun mælk og der kommer ikke noget udefra ned i lorten så der er ikke så mange bakterier i ammebæ. Men der farver tilgengæld helt vildt, det kan du blege i solen. Så tænker i alle sammen har skinnende rene bleer efter forårets dejlige solskin.
Rigtig lort
Ja, altså din baby er begyndt at få fast føde og det der kommer ud i bleen minder mere og mere om det du selv levere på toilettet og det kender du jo godt til.

Håndtering af lort

Blepapir
 

Blepapir er et tyndt stykke papir der kan lægges i bleen det er tilsat en smule kunstof så det ikke går i opløsning i bleen, men opløses overtid i kloaksystemet. Blepapiret lægges øverst i bleen, når der så er blevet leveret i bleen kan man lige snuppe hjørnerne af papiret og smide det i toilettet. Dette mindsker mængden af lort i bleen betragteligt. De skulle kunne klare en vask, men det har jeg aldrig fået til at fungere.

Billige fleeceliners


Syntes man det der blepapir er lidt krads mod de sarte numser så er der en anden mulighed man kan købe et billigt fleecetæppe f.eks. dem fra jysk og klippe i passende stykker som man ligger i bleen. Man håndtere efterladenskaber på samme måde som med papiret man skylder det dog ikke ud i toilettet men smider det i skraldespanden. Fordelen er at man kan bruge fleecelinereren igen og igen, hvis der kun er tisset i den. Og så fungere den som staydry indlæg samtidigt.

Hvad jeg gør...

Jeg bruger ikke noget, mange snakker om at ofte er lorten lige til at vippe i toilettet det er den aldrig her. Så den bliver skyldet ren i toilettet med håndbruseren som heldigvis sidder rigtigt tit på toilettet. Og nej vi bor ikke på Amager, men man kan faktisk også få shit and shower i vestjylland.
Hvad de hardcore gør ...
De überseje forældre kører EC - Elimination Communication. Hvor man holder øje med barnets tegn så man har styr på deres tis og lort. Det giver både mindre vasketøj eller lort i bleen, hvis man kan styre det. Jeg har aldrig prøvet, men al respekt til dem som kan. har fundet en blog om enmet her 

Er du nysgerrig på stofbleer så kan du læse mere her 

Kommentarer