Bletest - hybrid og formsyet fra Persilles.


Vi har været så heldige at få lov at teste de her 2 skønne bleer. Den med mågerne er en hybrid og den anden er formsyet. Begge bleer er fra Persilles og er håndsyet i Danmark.

Hybridbleen 
Bleen er med virkeligt lækker blød GOTS stof yderst windpro som spærrelag og indersiden er bambusfrotté - hvilket jo er lidt atypisk da der for det meste er velour på indersiden af hybridbleer. Men det er absolut ikke dårligt med bambusfrotté. Det er blødt og så suger det jo lidt mere end velour og det er helt klart en fordel. Indlæggene er også i det blødeste bambusfrotté de er tilpas tykke uden af blive alt for tykke og der er også en booster med. Der kommer mere om indlæggende længere i delen med den formsyede ble de er nemlig ens. 


Pasforms mæssigt er den rigtig fin. Længden er svarende til sekiins, rosaro, og SOCO´s hybrider det gør at den passer længe. Der er dog ikke fold down, rise up som på mange af de andre hybrider, men dette kan måske laves mod en merpris. ved at PerSilles er ret flexibel når det kommer til udforming af bleen. Også i forhold til t & t, Serged og comfort serged. Plus de laves i flere str. den her er en str. 2 og Saga er 10 kg og et sted mellem 80 og 90 høj 


Alt i alt en dejlig ble med god pasform. Den har virkeligt godt sug og er vildt blød. Herhjemme holder den et par timer uden cover. ( Saga tisser ikke så tit men tilgengæld virkeligt meget. )
Prismæssigt er den meget fornuftig og svarende til de mange andre hybridbleer på markedet.

Den formsyede Det er virkeligt fedt med en dansk syet formsyet ble det ser man ikke så meget, men om det er fordi det ikke er det mest populære AI2 system ved jeg ikke. Men med den her ble kunne jeg godt fristes til at bruge flere formsyede. Selve skallen er lavet af  GOTS jersey og 3 lag bambusfrotté og indlæggende er sandwich indlæg som dem man kender fra hybrid bleerne og der er også en løs booster med i bleen. Der er i alt 11 lag sug. Jeg er forresten mega fan af den grå inderside. 


Omkring pasformen er den som hybridbleen. Skal man sammenligne med en ble som ligner i de andre webshops må anavys formsyede  absolut være den der minder mest om. Persilles er lidt længere og så fylder den lidt mindre bag på numsen. Den suger virkeligt meget og holder faktisk næsten lige så godt som hybridbleen - uden cover. Jeg har dog brugt den mest til nat og der har den suget rigtigt godt jeg har i hvert fald fjernet et af prefoldene når jeg bruger den. ( Saga tisser lige omring 300 ml om natten) 

Den her ble er absolut en lækker musthave ble fordi den suger så meget. Den er perfekt til dem der tisser rigtigt meget. Eller hvis man bare vil have en lækker luksus håndsyet ble. Prisen er absolut til at betale. Husk den skal bruges med cover.

Begge bleer kan købes/ bestilles hos Persilles 

Kommentarer