Strækviklen

Det er blevet super hipt og moderne at slynge sine børn. Mange er hoppet med på bølgen og der findes efterhånden mange slynger på markedet her i danmark. Jeg vil starte med strækviklen da den er super god til de helt små og rigtigt nem at bruge.
Hybridstrækvikle fra ergobaby

Strækviklen består af et 4-5 m langt stykke strækstof der er 40-50 cm bred. Man binder den før man putter baby i og man kan have den på hele dagen. Så baby kan komme ind og ud af den som der nu er behov for det.

Der er 2 slags strækvikler den alm strækvikle og hybriden. Hybrid viklen er lidt stærkere og kan klare lidt flere kilo den er desuden knap så bouncy som den alm strækvikle. Det er dog næsten lige gyldigt hvilken en man vælger de er begge lige gode.

I Danmark anbefaler man kun en binding og vejledningen til den finder du lige her 

Man anbefaler ikke de liggende stillinger længere da man skal være meget opmærksom på at man ikke lukker af for babys luftveje.

Den eneste ulempe ved strækviklen er at den er frygteligt varm pga de mange lag stof. nogle af mærkerne er dog mindre varme. Blandt andet Hoppediz og balibabyhybrid fra wrapsody.
Kommentarer