Slynge Test Wombat fra Abeunger.
Vi har været så heldige at få lov til at teste Wombat fra Abeunger, da den var ude på testtur hos de danske slyngefamilier og det har været en fornøjelse. Det er en rigtigt dejlig bæresele. Den er nem at bruge og sidder rigtigt godt.

Selve bæreselen minder i type om ergobaby og de andre fullbuckle seler. Fullbuckle betyder at der er spænder både på mave og bryst. Den er syet i finland og frontpanelet er fra Vanamo viklerne. Indersiden af panelet er er bomuld og skulder og mavestropper er af fløjl. Der er rigtigt mange indstillingsmuligheder på den. I forhold til den mest alm. bæresele ergobabyen er det muligt at regulere længden på panelet så barnet kan have enten armene inde eller ude. Derudover kan mavebælte og brystspænde indstilles og specielt brystspænden er rigtigt nem at flytte op og ned i forhold til mange andre jeg har prøvet. skulder stropperne kan indstilles 2 steder hvilket giver en ret god komfort. Syntes også generelt at designet på den er rigtigt flot er helt vild med den spidse hat, og så er vanamo vikler jo bare flotte.


Selen kan i følge instruktionsbogen bruges på 3 måder
- foran med stropperne som en rygsæk ( er aldrig blevet særligt god til at spænde brystspændet omme på ryggen )
- foran med krydsede stropper ( favorit herhjemme stropperne er ikke så stive så det er ikke så ukomfortablet som i ergobabyen )
- bag på.

Tænker den også kan bruges på hoften som de andre seler der er udformet på samme måde. Men dette er ikke nævnt i instruktionsbogen.Størrelses mæssigt passer den nok fra ca 4-5 mdr og op til 1,5 -2 år alt efter barnets størrelse. Ang. forældrenes størrelse passer den den både til store og små. Dog havde min model på billedet en rigtigt stor brystkasse og brystspændet var lige til den lille side.


Prismæssigt syntes jeg den ligger ganske fornuftigt der er 2 priser alt efter hvor meget der er lavet af viklestof. Den er lidt dyre end de bæreseler man kan købe i børneudstyrs forretninger men man betaler jo altså også lidt for det smukke panel. Tænker også den holder prisen lidt bedre end de ergobaby og stokke.

Alt i alt en god solid bæresele med god komfort og gode indstillingsmuligheder til en god pris. Og ikke mindst mange flotte farver.


Tak til den skønne slyngefar der stod model til billederne.

Rettighederne til billederne tilhører Abeunger 
Kommentarer