G diapers - bletestVi har været så heldige at få lov at teste en g diaper som forhandles af abeunger . Det er en ble som på ingen måde ligner de andre stofbleer, og det er faktisk positivt.

Selve coveret består af en jersey skal med et en lille pul pouch inden i. Alt kan skilles ad så man kan skifte indlæg og pouch hvis den også er blevet lidt nasset.  Coveret skal lukkes med velcro bagpå, hvilket er ret smart selv ikke kvikke Saga har fattet at åbningen sidder der så hun rykkede den ikke op, hun piller ellers alt af.


Indlægget der følger med er ikke super tykt, men tilgengæld er det belagt med blød staydry og på trods af den manglende tykkelse sugede det altså ret godt selvom det ikke var vasket igennem. Det smarte er at man jo egentligt kan fylde lige det man har lyst til og man kan købe engangs indlæg til den, der endda er komposterbare. Engangs indlæggene suger også ganske fint, og er uden de der trælse kugler man ellers nogen gange ser i engangsbleer. Jeg har prøvet den med både, engang, original indlæg og diverse prefolds og hvad jeg ellers lige havde liggende.

Selve pasformen er virkeligt god, det er en sized ble og og den vi har på er en Large og Saga er godt og vel 10 kg lidt over 80 cm og slank. Den måde bleen er bygget op på gør at ben størrelsen ikke betyder så meget fordi pouchen er med elastik og derfor sidder tæt ved lysken. Den yderste skal er jo lavet af jersey med rib ved benene så den sidder rigtigt fint. Den kræver heller ikke så meget af dem der skal sætte den på da sætter sig rigtigt fint på barnet.

Alt i alt en dejlig ble, med god pasform og nem at bruge. Den er absolut også en konkurrent til de andre turvenlige bleer som Best bottom og grovia da den ikke fylder særligt meget i pusletasken eller på numsen, hvilket giver en god bevægelsesfrihed. Det er bestemt også et plus at skallen ikke er i pul det er faktisk ret lækkert at det bare er bomuld og man undgår det der PULeksem derind i mellem opstår på inderlårene.  Prismæssigt ligger den, hvis man kan kører med 1 cover på 5 bleskift på 102 kr. Hvilket er en meget økonomisk løsning.

Alt billedmateriale tilhøre Abeunger 
Kommentarer