Arfy´s flipstyle - Gratis mønster

Endnu et gratis mønster, denne gang fra Prefold2fitted som har alt hvad man kan ønske sig i blemønstre og hvad der ellers hører til totalt favorit blemønter blog.


Denne har skulle minde om Bumginius og grunden til at jeg valgte den her var at jeg manglede et cover med knapper. Mønsteret er onesize men der er en newborn udgave på bloggen også. Den jeg har syet er en flipstyle ( ai2 ) et cover med et løst indlæg. Der er mønster til indlægget også. Der er også forklaret hvordan man laver elementalstyle ( aio). Den er ret nem at lave, der går dog meget PUL til og noget flere knapper til end ved cloth revolution bleen 



Syntes indersiden af bleen er smart da man kan putte indlægget ind i begge ender i mange covers er det kun i fronten. ved aio udgaven syer man indlægget fast i de 2 flapper på indersiden. Der er også markeret op på indlægsmønsteret, hvordan indlægget skal klippes til den udgave. Syntes måske orginal indlægget virker lidt langt, men coveret passer perfekt til prefolds på ca. 30 cm. 

Bleen knappet helt sammen

knappet helt ud 
Mønsteret finder du lige her

Ja feerne vender ned af, men de skulle jo flyve forkert endten der eller på forsiden.

God sylyst og spam endeligt med billeder af jeres udgave 

Kommentarer