Velkommen til bloggen Stofblemor : )

Som altid, ligger der meget arbejde bagved en blog - men man må jo starte et sted - vi er to bloggere med hver vores egen blog, men begge har en passion for stofbleer og vikler. Vi sidder begge to i forskellige facebook grupper og er aktive brugere af stofblegrupperne og viklegrupperne - og det er slående, hvor ofte de nye brugere spørger om det samme. Bet er jo helt naturligt at spørge, når man enten skal i gang med at bruge stofbleer eller vikler til sit barn, eller at den der vikle man har indkøbt ikke lige vil tæmmes.


Vi har sat os det mål - at blogge om de emner her og vise bleer in action her.  At blogge om de bleer, der kan købes i Danmark lige nu - blogge om, hvordan man nu får fat i en hybridble. Det er altid vores egne erfaringer der sætter grundlaget for svarene - vi har begge børn på stofbleer

Smuk og velsugende ble fra Anavy

Der er 1000vis  af gode spørgsmål, som der daglige besvares inde i facebook grupperne - vil vi forsøge at få beskrevet her på bloggen over tid.

Et eks: hvordan vasker jeg bleerne - eller hvor mange bleer skal jeg købe - hvorfor får mit barn udsæt af pul - kan alle tåle uld - må de sige nej til stofbleerne nede i vuggestyen/dagplejen mv

Vi håber, at I vil tage rigtig gode i mod bloggen - selvom den er ganske ny og vi har oprettet en IG-profil til bloggen, hvor det er mening at profilen kan gå på tur - så kan man være "stofblemor" for en uge.

Mange venlige hilsner fra Stofblemødrene på bloggen


Kommentarer