Ble-test Anavy

Vi har købt et par Anavy bleer hos Shinzo for at prøve dem af. Bleen er produceret i Tjekkiet og fås i flere varianter. Vi har testet en formsyet og en easy. Førstehåndsindtrykket er rigtigt godt begge bleer er lækre bløde og de ser flotte ud

Formsyet ble


Den formsyede ble er absolut en konkurrent til hybrid fitted. Den er dog uden fleece som spærrelag. Det yderste er en lækker kvalitets Jersey som  umiddelbart ikke ser ud til at lide af voldsomt farvetab. Resten af bleen er lækker bambusfrotte, som er virkeligt blødt. Den består af et langt indlæg som er knappet fast og en kort booster som ligger løst.


Selve formen og størrelsen  minder meget om hybridbleer og de sidder jo altid godt. Selve bleen er overlocket hele vejen rundt. Sugeevnen er absolut i top. Prismæssigt ligger den i mellem til toppen af prisklassen for formsyet alt efter hvilken forhandler man køber ved.Easy
Easy er en pul ble aio/ai2. Pul yderst og fleece på indersiden. Indlæggene er lige som i den formsyet her er det korte indlæg dog knappet fast. Pasformen er god den fylder ikke vildt meget og der er god mulighed for at placere slange-indlægget sådan så suget ligger der hvor barnet tisser.

Der er ingen løbegang til elastikken ved lårene det giver en dejlig blød kant, dog kunne det ønskes at elastikken var lidt strammere.

 I hvert fald til tynde børn - der skider meget. ( Saga) For det andet er selve bleskallen meget lang sammenlignet med andre bleer, så bleen er velegnet til større børn.


Kommentarer

  1. Jeg glæder mig til at prøve min Anavy - den kom med posten her til morgen :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Spændende om du er lige så begejstret som os. :)

      Slet

Send en kommentar